Denna dagen..ett liv..

... Den här hemska dagen började kl.02.45 inatt då sonen gjorde sin entre i sängen och ville pilla på "pillen"....
Nu låter ju detta ganska hemskt, men pillen är ett födelsemärke som jag har på kinden som på något sätt har blivit sonens napp... Det ska pillas vid nattning, morrning, göra-illning, vara-glading... mm.mm...
Nu är jag ju ganska van att sonen dyker upp under de tidiga timmarna så jag vek fram kinden med pillen, gnussande ner mig i kudden a la Sir Väs i Robin Hood...och gjorde mig beredd att somna om...men tji!!!

Då hördes mystiska ljud från dotterns rum... Japp, hon var också vaken.. Nu är jag ju ganska van vid det också, hon har ju varit vaken varje natt fram tills i somras då hon fick en ny medicin  som gjorde att hon började sova hela nätterna.. Men inte inatt då.. Det värsta med hennes vakenhet är att hon inte somnar om, så det är bara att vara vaken...

Tänkte att jag kan vila lite när de små är på dagis.. De små kom aldrig iväg till dagis... Det var ju så synd om dottern som var så trött tyckte mamman(jag) att hon fick stanna hemma och vila.. Även lillebror blev hemma vilket gjorde att mamman inte fick vila.. pust å puh.. Tänkte att jag får ju vila i morgon för att barnen ska åka till sin pappa ikväll och vara där hela helgen.. Vänta nu... Ja, just det, fars dag är det ju snart och eftersom att barnen inte har nått presentköparåldern föreligger det mig att fira pappan... Så ner på stan för att fixa present, med sonen med, eftersom att dottern måste vila....!!!

Sonen på stan, mer vild än tam och mamman lätt hysterisk bakom...(snart får jag vila, snart får jag vila..) Köpa present och läskigt klibbigt djur i dyr automat, sonen fick välja själv.. Fram kom klibbig skorpinon, sonen livrädd!!!
Han pressade fram en tår och ville ha ett tuggummi istället och tyckte att det klibbiga djuret skulle krypa omkring i framsätet med mig... Suck..

Ont i ryggen pga av dumt lyft av tung dotter som inte blev bättre av en timmes dressyrridning på halvseg häst.. Nu ont i ryggen och träningsvärk mellan benen..

Fan vad det är synd om mig....  :)

Men trots det... Happy Halloween...

Ska till stora metropolen Ljusdal ikväll för att kolla in små och stora spöken.. Det finns gott om stora kvinnliga spöken i Ljusdalsområde

RSS 2.0